- Basit iftira suçu cezası, 1 yıldan 4 yıla kadar hapis cezasıdır (TCK md. 267/1).
- Nitelikli iftira suçu işlenmesi halinde suçun cezası yarı oranında arttırılır. Yani fail, iftira suçunun maddi delillerini de kendisi üretirse suçun basit halinin cezası yarı oranında arttırılacaktır (TCK md. 267/2).
Hocam siz kanun önünde suçsuz görülmüşsünüz. Bu durumda bir avukat arkadaşla görüşüp dava açabilirsiniz. Yaptığı paylaşımları vs. delil olarak gösterebilirsiniz.
Maddeleri avukat ile görüşüp ne varsa kullanıcam hocam o leke bana atıldıysa o attıysa hakettiği şeyle karşılık vericem 🙏
Aklanmissaniz dava açabilirsiniz bu kayıtlar ile
Kişiler cezaevinde , suçlular yakalanmış dava bekleniyoruz evimize kağıt gelicekmiş beraat ettiniz gibi bir durum içeren temmiz di galiba ismi tam hatırlayamıyorum.
Geçmiş olsun hocam çok kötü bir durum gerçekten...
Leke abi resmen yüz kızartıcı suç
abi ben anlamıyorum bu olaylardan ama hakkını ara her türlü davayı aç tabi seni maddi manevi yormayacaksa , hakkını ara derim
Çok geçmiş olsun
Kelepçe olayı kötü olmuş.
Teşekkürler hocam kelepçeyi çıkarttırdı zaten
Dava açabilirsin ama şüphelendikleri için adınızı vermiş olabilirler eyvallah ama YouTube video işi falan garip geldi
Onları yapmaları sizi haklı konuma getirir tabi bence yargı ne düşünür bilemeyiz elinizdeki delilleri sunarak sonucu beklemek en doğrusu olsa gerek.
Çok geçmiş olsun tekrardan
Açacağım hocam hemde elimde ne varsa sunacağım.
sürüm sürüm süründürün hocam
Bende aynı fikirdeyim..