alprnoffline adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Keşfete düşmek istiyorsanız size tavsiyem şu şekildedir (kesin yöntem değil fakat 1 yıldır bir tane bile gönderim keşfet siz kalmadı diyebilirim) Hastagh eklerseniz keşfeti kapatırsınız yani şöyle algoritma ana sayfadan çom aldıysa keşfetten az alır keşfetten çok aldıysa ana sayfadan az alır eğer hastagh eklerseniz keşfet durumu daha düşücektir diye düşünüyorum gönderilerin iz HD Olsun kendinize özgü ve açıklaması 3 kelimelik en az yaparsanız bir süre sonra sizinde her gönderiniz keşfete düşer ben şimdiye kadar etiketle keşfet açabilen görmedim ama herkes aynsını diyor umarım yakın zamanda açılır keşfetiniz iyi akşamlar
buna katılmıyorum 5 sayfam var hepside gezi sayfası hepside 30 etiket kullanıyorum nereden baksan 4 senedir aynı hepside etiketler sayesinde düşüyor keşfete etiketlerim 100k gösterim alıyorsa keşfetim de 70 80k bazen 120k alıyor ana sayfa 120 140k alıyor yanı dediklerinizle bazı şeyler örtüşüyor evet içerik kalteli özgün olmalı doğru ama konu etiketi falan filan yanlış bilgi .. keşfete düşmek için hastag de değil şlk 10 dakka içinde aldıınız etkleşimin de önemi var ben 5 dk da düşüyorum keşfete sayfalarım rakamlarıda 160k 250k 300k lık sayfalar bunlar etkileşim de önemli keşfet için .. sadece etiket içerik yetmiyor malesef yeni algoritmada