Venerable adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba dostum insanlar birbirine ücretsiz yardımcı olmalı

Öncelikle anladığım kadarıyla reklam hesablarını ana profile devredip, ana profile bağlı olan facebook/insta sayfası üzerinden reklam çıkıyorsun. Yani bir sayfaya birden fazla reklam çıkıyorsun. Bu sağlıklı bir reklam çıkma biçimi değil haa illa böyle yapacam diyorsan ana profile 2-3 hesaptan fazla devretme sağlam olsun. sonra 2-3 tanesinin harcaması bitince diğer 2-3'ü devredersin. ( hatalar almaya başlayan dek ) Yok toplu reklam açmam günlük 20 tane diyorsan 4-5 ana profile böl, dağıt. Ana profilleri çıkmak istediğin sayfana yönetici ekle.

Burda ana profilinin de, reklam çıkmak istediğin sayfanın da temiz ve çerezlendirilmiş olmasına dikkat etmen gerekiyor. Sağlam olmasını istiyorsan sayfa ana profile bir müddet bağlı kalmalı ( ben 2 hafta bağlı bırakıyorum ) ( Devre Dışı Kaldı hatası genelde bu iki etkene bağlı )
Ana profili satın aldığın gibi direk kullanma tarayıcında çerezlendir. Şifre değişme gibi köklü değişimler yapma.

Yok ben reklam hesaplarının kendi sayfasından reklam çıkıyorum ama checkpoint yerse reklamlar durmasın diye ana profile devrediyorum diyorsan önce reklam hesabında hiç bi yere bağlanmadan çık reklamı sonra ana profile ekle. Hesap kısıt yese reklam devam eder.

Bildiklerim bu kadar umarım yardımcı olabilmişimdir, iyi çalışmalar.
yazınız için teşekkür ederim lakin 1 sayfaya max 2 3 hesap çıkıyorum normal şartlarda hata vermese bile, lakin su anda 150 alıyorum ana hesap 2013 2010 tarih arası hesaplara devrettiğim an kısıtlama yiyiorum şans eseri kısıtlama yemezsem sayfaya admin alırken ana hesap kısıtlama yiyor