mersinstyle adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tabiki bende sizin gibi düşünüyorum, Ancak bazen bunlara pek dikkat etmeyen sitelerin ilk sayfalarda olduğunu görebiliyorum.

Aranma hacmi bana göre saçmalık, Bazen aylık 10K aranma hacmi olan bir kelimede oldukça rekabet olabiliyor. Bazende aylık 50k aranma hacmi olan kelimede rekabet daha düşük olabiliyor. O yüzden aranma hacmine değil rakip sayısına bakarım daha çok.

Saçma backlinklerden değil sadece kaliteli sitelerden footer backlink alıp dış seo'yu halleden varmı ? Tanıtım yazısı vb işler ile hiç uğraşmayıp bam bam link kasanlardan
Tabi belirttiğiniz durum da mevcut. Tüm varyasyonları göz önünde bulundurmak gerekiyor. Aranma hacmi çok düşük bir kelimede zorlandığımız dahi olabiliyor. Rakip son derece köklü bir firma, temeli sağlam v.b durumlarla da karşılaşabiliyoruz. Bu gibi durumlarda doğru analiz, doğru içerik, doğru çalışma v.b faktörlerin önemi oldukça büyük. Biz genel olarak news kayıtlı haber sitelerini, da ve pa açısından güçlü ve anlaşmalı olduğumuz, herkesin portföyünde yer almayan son derece güçlü kaynaklarımızı önemli çalışmalarımızda kullanıyoruz.