İskandaki bilgilere göre bir şekilde ayarlatmaya bakın şöyleki alt kat vb. bir yerden açtırırsanız ilerde problem olabilir.

Çok alakası olmasada başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum.
Geçmişde başıma şoyle bir olay gelmişti işyerimiz
sizin gibi üst katta daire olarak tuttuk eski ofisimdeki sözleşme sebebi ile 2 ay sonra taşınmamız gerekti ben bu süreç zarfında
Dairenin elektriğini suyunu doğalgazını internet vs.. bağlattım 2 ay sonrada taşındık ve vergi açılışını yaptırdım.
hiç bir sorun yoktu 30 TL gelen su faturamız 6 ay sonra 600 TL civarında belki biraz daha fazla olabilir yüksek bir rakam olarak geldi , sular idaresine gittiğimde şunu söylediler.
Burada iş yeri var ancak siz daire olarak suya abone olmuşsunuz bu sebepten biz bunu tespit ettik ve aboneliği iş yerine çevirdik buna istinaden ekstra şu kadar bir ücret daha eklendi dediler
Bunarın haricindede 200 - 300 tl gibi bir rakam daha istediler onuda siz ödiceksiniz dediler oda şuymuş bina yapılırken sular idaresi yeni bir bağlantı hizmeti veriyormuş ücretide daire ve iş yerine göre farklı olarak müteaahhitten tahsil ediyormuş müteahhit daire olarak ödedi ama siz iş yerine çevirdiğiniz için farkı sizin ödemeniz lazım dediler.
bizde hepsini ödedik