mramra adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
valla yalan olmasın ben bu konuyu biraz da eleştiri almak icin açtım. ama biri vizyon yoksunluğu ile itham edilecekse bu ben değil, 300 kelimelik paragraftan sadece seo tool ve backlink kelimelerini cımbızlayan sen olacaksindır sizin mantığınızi genel olarak saplantı olarak değerlendiriyorum. çalıştığım ajansta toplamda 60 milyona yakınsayan aylik trafiğe seo yaparken genellikle son düşündüğümüz şey para verip backlink almak oluyor ki bugüne kadar böyle bir sey yapmadık. var olan trafik de katlanmaya ve sektörü domine eden atılımları yönetme noktasında hızla büyüyor. yine de saygi duyarım.
Bir ajansa para verecek bütçedeki websitesinin backlinkleri doğal yoldan kazanma gibi bir imkanı vardır.
Ajansa para veriyorsanız editörlerinize de para verirsiniz, reklama da para verirsiniz, medya satın alması da yaparsınız, sosyal medya reklamı da çıkarsınız.
50 liralık backlink almaya bütçesi yeten adama ajansa para veren websitelerinin izlediği yolu mu örnek göstereceksiniz?
Rekabet olan kelimelerde doğal ya da paralı backlink olmadan bir yere gelemezsiniz.
Evden eve nakliyat aramasında hangi özgün içerikten kullanıcı deneyiminden bahsedeceksiniz?
Siz mass medya portallara on page seo danışmanlığı yapıyorsunuz.
Backlink yoksa offpage seo yapmıyorsunuz demektir.
Küçük siteler tek tabanca çalışırlar ve öyle new age seo ile bir yere gelmeleri 5 yıl sürer.
O yüzden o noktaya 5 ayda gelmek için offpage seo yani oldschool manipülasyon teknikleri kullanırlar.