Hocam Minecraft hesap al kelimesinde ilk sayfa da olan bir sayfa , instagram takipçi satın al kelimesin de ilk sayfada olan bir sayfa veya iç çamaşırı al kelimesinde ilk sayfada olan bir sayfanın aylık kazandığı parayı hayal etmek bile zor size öyle söyleyim. İnanılmaz paralar dönüyor. "Ülkeye döviz girişi web optimizasyonu ile olmaz çünkü web farklı bir dünya yani biz türkiyeden web ile ülkemize pasif bir girdi sokmamız zor. Herkesin alanı farklı her ülkenin dinamiği farklı. Biz dövizi üreterek sokabiliriz. Kısacası bilimle sokabiliriz. Sağlık sektörü ile, mühendislik uygulamaları ile. Şu an web dünyasında olanlar ise ülke içi dinamiği etkiler. Gözlerimle görmesem cidden bende senin gibi düşünüyordum. Ama takip ettim hep neden sonuçlara baktım. Soruyordum kendime Ya bu google salak mı her link alanı üste çıkarıyor. Ama demekki bunu ortadan kaldırsa siteleri sıralayacak bir sistemi yok.
Google girilen sorgu ile karşımıza sayfaların gelmesi mili saniye hızında hızlı bir şekilde referanslar taranarak sonucu sana veriyor.

Gözlem en iyi bilgidir. Gözlemlerim var. İçerik tamam güzel olacak ama. site domain yaşı, domain ismi, site başlığı, meta keywords bunlar süper önemli şeyler.