Temiz kodlanmış UI/UX deneyimi iyi okunabilirlik derecesi yüksek doğru anahtar kelimelerin doğru şekilde kullanıldığı makalelerin özgün ve içeriğe uygun şekilde olması yani anlayacağınız bir kişinin sitenizden alabileceği verimdir seo aslında. Siteniz özgün değilse geri düşersiniz sitenizde yeterli doğru makale yoksa geri düşersiniz siteniz yavaşsa geri düşersiniz.
Google sitenizin hızının yukarılarda olmasını ister çünkü;
Sizlerin internetizin hızı mobilinizin kullanılabilirliği iyi olabilir ve bir sitede sorunsuz şekilde tüm ihtiyaçlarınızı giderebilirsiniz ama örneğin 2 mb internet hızı olan bir arkadaşımız o siteden hiçbir fayda sağlayamaz google en kötü halde bile internette gezerken o kişinin sorunsuz gezmesini ister. Bazı temel seo teknikleri vardır örneğin bu anlattıklarım gibi. Ama arkadaşa bir konuda katılmıyorum doğru backlinkler sitenize hit getiriyorsa müşteri getiriyorsa doğru bir backlink ise bunun size yararı olur otoriter sitelerden aldığınız backlinkler sizinde sitenizin otoritesini arttırır ama dediğim gibi "otoriter".
Herşey backlink ile olmaz ya da başka yollar ile siteniz hızlı dinamik ve kullanıcı deneyimi yüksek olacak üstüne kullanıcı girdiği siteden istediği verimi alacak ki siz yukarı sıralara çıkasınız.
Bildiğim şeyleri aktardım eğer yanlışım varsa affola arkadaşlar.
teşekkürler ama bana kalirsa outreach content > backlink