Bende mantığımın almayacağı şeyi kabul etmekte zorlanırım. Back Link' te benim için öyleydi ama bire bir şahit olduğum örnekler ile yazınızı doğru bulmadığımı belirtmek isterim.
Peki "........ ........ ......... " aramasında sıralamada olmayan bir web sitem diğer bir web sitem footer link çıkışıyla 1.sayfa 1 . sıraya gelmesi veya başka keyword larda da bunu denedim. Daha sonra google da 70.sırada olan bir makaleme kendi çabalarımla backlink almakla 11.sıraya gelmesi gibi durumlarla karşılaşınca backlinkin aslında ölmeyecek bir şey olduğunu anladım. Google backlink işini ne kadar algoritma geliştirirse geliştirsin çözmesi zor çünkü kullanıcı odaklı gidilse bile siteleri bir sıralamaya koyması gerekiyor hepsinde içerik hepsinde aynı şeyler yazıyor birilerini birilerini üstüne çıkarmakta benim size gözlemlerimi söyleyim.
Sitenin şeklinin şüklünün ön page seo meo hiç bir önemi yok 1900 li yıllardan kalma bir tema ile her şey bir yerde karışık ama öyle siteler ilk sayfalarda yer alıyorlar. İlk sıralardan düşmesi de zor.
Sonra bu platformda öyle adamlar tanıyorumki yarın bir domain al rastgele bir tema kur instagram takipçi al kelimesi olsun kelime en fazla 1 ay içerisinde ilk 10 a sokar. Sokanlar var biliyorum ondan diyorum yani. yazdığınız şeyler tamamen öğrenilmiş çaresizlikten kaynaklı.
Değerli yorum eyvallah! Ama hocam gel ben de sana sorayım. Instagram Takipçi Al pazarı sence ne kadar yarınlara açık? Benzer durum ****** ve diğerleri icin de geçerli. Benim yazdıklarım blackhat metodlar üzerine değil. Bu mantıkla instagram takipçi satarsın eyvallah ama iş ticarete gelince ne olacak? Sence sektörün devleri old school blackhat metodlardan mı besleniyor? Benim sistemim büyük resmi kaçırmayaydı ki senin yorumun da buna örnek oldu aslında. Ben de sana tam olarak bunu diyorum işte. Instagram takipçi sat kelimesindeki ucuz rekabeti bir kenara bırakıp örneğin "seo tool" kelimesinde globale kendi toolumuzu pazarlamak. Ama yorumun icin teşekkür ederim sana