Merhaba kendim A milli boksörüm sporun kesinlikle yaşı yoktur ben 13 yaşında başlamıştım ama 30 yasında baslayıp şampiyon olup şuan milli takımda olan abilerim mevcut.
İnanırsan olur, ne diyor ayette İnanıyorsanız üstünsünüz. Yeter ki disiplin olsun istek olsun başarı er yada geç gelecektir. saygılar
lisede kısa ve orta mesafede koştum, koşmak çok güzel bir şey.. bunun için çocukluktan girmeniz gerekmiyor. Eğer ciddi bir şekilde hızlı koşuyorsanız zaten her türlü girersiniz.
Küçükken 2 yıl Türkiye Atletizm Federasyonu'ndaydım. Gerçekleri söylemek gerekirse 21 yaş çok geç bunun için. Aşırı iyi bir genetiğin yok ise böyle şeylere çocukluktan başlamak daha avantajlı oluyor ama yine de şansını dene derim.
yeteneğin varsa olursun.
Kulübe kayıt ol lisans çıkar yarışmalara katıl derece yap milli formayı kap.
İzleyeceğiniz yol bu
Hocam milli takima katilman icin bi kulubun olmasi lazim. Yasın onemi var. Belirli yas gruplarina gore dagilim yapiliyor. Yasitlarin yillardir bu isi plyapiyorlar ama olmaz diye birsey yok. Diyelim ki olmadı. Cok sorun degil. Sevilene kavusamasam da yolunda ölürüm der karacaoglan
Cevaplarınız için teşekkürler hocam bu branş için azimli istekliyim. Bunun için sanırım atletizm kulüpleri var onlara kayıt olmamı öneriyorsunuz? Herkes kayıt olabiliyor mudur? Herhangi bir şartları var mıdır? Onlar deneyip mi alır? Onlara kayıt olduktan sonra nasıl bir geleceğim olabilir becerim felan varsa lisans çıkartırlar kulüp bazında yarışmalara felan mi katılırım? Yüksek ve iyi başarılar elde edince milli takım geleceğim mi olur?