pinterestde engeller arada kalkıyor hocam,domain engelini arada kontrol et derim.eger hala domain/site sendeyse.benim,durduk yere 2 domainim ban yedi.1 tanesi 5 yıllık,manuel içerik girilen ve dogru dürüst ugraşılmayan bi hesaptı yani ilgilerini çekecek bişeyde degildi.diger domain ise henüz 15 günlüktü,3 tane resmi manuel olarak pinledim banlandı.siteler pintopin degil,normal blog...o kadar ugraştım,hayatda açılmaz banın diye tutturdular.aradan 3-5 ay geçti (zamanı tam hatırlamıyorum şimdi yalan olmasın ama 6 aydan fazla degildi) şans eseri baktım,2sinin banıda kalkmıştı.birisi tamamen temizlenmiş,digeri shadowa düşmüştü ne alakaysa.15-20 gün sonra o da tamamen normale döndü,ben hiçbişey yapmadan...arada kontrol et yani,hesabıda domainide temizleyebiliyorlar bi anda.
Teşekkürler, bunu öğrendiğim iyi oldu. Arada bakarım çok sağolun...
senin yerinde olsam her gün mail atarım o kadar istiyorsam hesabı. twitter ı facebook u pinteresti gmaili her yerden yardırırım. sonuçta bu maillere tek bi kişi bakmıyor farklı çalışanlar var. sen insafsız birine denk gelmişindir, bi başkasına denk gelirsen açar kim bilir. düzgün bi ingce metin hazırlayıp her gün yollamayı deneyebilirsin günde 1 kez. ( hard spamsa deneme tabi )
Teşekkürler, fatihbaz'ın dediği gibi biraz daha bekler kontrol ederim. Olmadı dediğinizi yaparım ben de. Sağolun...