Merhaba,
Bir sunucu işlemi için maalesef ben de Skrill belasına bulaşmış bulunuyorum. 20 Euro'luk bir para yatırdım bu saçma sapan bankaya. Sunucu firmaya göndermek istediğimde ise vay efendim sen bu parayı Mastercard ile yükledin biz bunu göndermeyiz. E peki parayı geri gönderin? E yok onu da yapmayız. Ha illa da yapalım diyorsan 9-10 euro para keseriz, üzerine paran TR'ye girince paran bir de orda kesinti yaşar falan filan.
İnternette bir çok yerde araştırdım, çok yazı okudum 100 dolarlar mı dersin 200 eurolar mı dersin millet ne paralarını bırakıp vazgeçmiş. Şimdi yaptıklarımı madde madde yazıyorum bu şekilde bir miktar kayıp olsa da paranızı geri alabilirsiniz.
1- Paxful adlı BTC firmasından bir hesap açın.
2- Sitenin anasayfasında Skrill diye aratın aracılar karşınıza çıkacak. Ne kadar paranız varsa yazıp BTC karşılığını onaylayın. Sonrasında karşınıza çıkan aracıların komisyonlarına bakarak seçiminizi yapın. Burda dikkat etmeniz gereken şey komisyoncunun geçmişi! Fazla olumsuz puanı varsa bulaşmayın. Benim bulduğum komisyoncu 3 Euro alıyordu. Yani ben 17 Euroluk BTC alımı yaptım.
3- Komisyoncunuzu onayladığınız zaman bir sohbet ekranı karşınıza çıkacak. Burada komisyoncu size bir mail adresi verecek. Bir daha tekrar ediyorum seçtiğiniz komisyoncunun puanlarına dikkat edin. Size verdiği mail adresine Skrill'e girerek paranızı gönderin. Gönderdikten sonra sohbet ekranına geri dönün. Orada parayı gönderdim diye bir buton var buna tıklayın. Eğer ki seçtiğiniz komisyoncunun puanı iyi ve *********** değilse yazdığınız bakiye kadar size BTC'nizi saniyeler içerisinde gönderecektir.
4- Aldığınız BTC'yi TR'de bulunan cüzdanınıza aktarın.
Tüm bu süreç TR'deki BTC cüzdanıma yansıması vs 1 saati buldu.
Basit kolay ve bu kadar.