Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uzun uzun yazmak yaptığının kişinin yaptığının doğru olduğunu burda bağırmak ama bunu direkt bilgi@sakarya.edu.tr yada ilgili telefonla kuruma bildirse daha iyi olur demek benim istediğim ama sizin lütfen kişisel algılamayın diğerlerinde anlamadığı Türk bir sitenin pentest , zafiyet taraması yapması için o kurum kuruluş yada site sahibinden izin alması gerekir .

Bu izni almadı tamam onada tamamım ama burada , böyle büyük bir platformda kişilere sunmak , başlıkta açığı bulundu demek ve görsel ekleyerek ; kaynağın nerede olduğu , hangi satırlarda gözüktüğünü ws yapması YASAK

YASAK

https://www.bilisimdergisi.org.tr/ya...azilimlar.html

Okuyunuz benim anlatacaklarım bu kadardı hocam buraya da makale bırakıyorum seo uyumlu okursunuz...
Herhangi bir ifşa konusu yok ortada buna benzer konuları daha önceden de açtım. Bilişim hukukunu,TCK maddelerini çok iyi biliyorum. Bu konunun art niyetli olmadığını bir çok üye biliyor ama siz hariç neyse iyi forumlar.