Sosyal medya beğeni, takipçi vs. servisleri sanırsam şuan da forumda en çok dönen iş. Sürekli yeni başlıklar, yeni kişiler görüyorum.
Dışarıdan bakan biri olarak konuşuyorum pek de zor değil galiba bazı ana sağlayıcılar alt bayilikleri 250-300 tlye veriyor ve işi bikaç saatlik teamviewer bağlantısı ile tamamen anlatıyorlar.
Eee haliyle insanlar emek vermeden ve sermaye bile sayılamayacak çerez paralarıyla iş yapıp, para kazanmaya başlıyor.
Forumda ki en çok şikayet konusunuda bu sektör üzerinde görüyorum. İşi hakkıyla yapan çok nadir insan var yönetimin yerinde olsam bu sektöre kısıtlama getiririm.
Ek olarak hesap satışları hangi kategori olursa olsun %70-%80 çalıntı hesaplar özellikle Instagram hesap satışı konusunda henüz yaşı 30+ birini göremedim.
Facebook kategorisinde ise faturalandırmalı hesapların satışı gittikçe yayılıyor, her gün yeni kişiler faturalandırmalı hesap satışı yapmaya başlıyor. Yönetimde 20 tllik alt limit getirmiş hesap başı. Tabi kolay para 2-3 tl para ile hesab aç faturayı yükselt 20 tlye sat. Dışarıdan baktığınızda zor bişey gibi gözüküyor ama işin içine girince kazanılan paraya göre gerçekten emek istemiyor, kolay para.
Benim gibi girişimcilik peşinde koşan, sürekli sağlam, yenilikçi ve düzenli bi iş kurmalıyım, tüm riskleri sonuna kadar almalıyım diyen insanlar ise borç batağında

bende mi hesap satsam anlamadım ki

20k borç bitmeyecek bu gidişle :/