Tazminat ödendiği için rakam gözükmez çünkü siz kendi aracınıza fatura edilebilir bir işlem yapılmamış sigortanın teminat kısmı kişi yakınlarına ödeme yapmıştır. Bu tutar aracınıza fatura edilmez, ancak bildiğim kadarı ile sigorta firmasının yaralı ve ölümlü kazalarda teminat tuturanı kazazede tutarını az bulduğunda şikayetçi olup sizi mahkemeye verirse ozaman araç üzerinde sigorta tarafından bir ibare yazılıp tutar çıkıyordu.
karşı tarafın benden talebi olmadı, sanırım sigortada %25 kusurlu olduğum için hesapladı ve o orana göre bir tutar verdi. Tabi canın bedeli o akdar değildir asla o konuşulmaz, vefat eden aslı kusurlu yaya da 240 promil alkol ve haplar çıktı intihar gibi. Aile sigortadan talep etti bende avukatın bu davadan aileyi kandırdığını düşünüyorum fazla alırım mantığı ile, biliyoruz ki sigortalar ve kaskolar başta bu tutarı veriyor sonradan inceleyip bu sefer sigorta asli kusurda karşı taraf ise sigorta dava açıp verdiğini alma istedikleri oluyor. Bende bu olursa yine olay bana döner diye korkuyorum zaten piskolojık olarak hala martta olmasına rağmen atlatamadım.