Gerçekten bıkkınlık geldi. Doğru düzgün panel diye kullanıyoruz, eşe dosta da tavsiye ediyoruz. Sonuç ? Sürekli aşağıdaki durumu yaşıyorum.
Hocam servislerimiz dünyada tek ! Anlık başlıyor, çok memnun kalacaksınız..
- Merhaba 1 saat oldu beğeniler gelmedi ?
- Hocam anasağlayıcı ile ilgili.
- Ama ben anlık beğeni den satın alım yaptım ? Yavaş olan servisler daha ucuz ? boşuna mı fiyat farkı ödüyoruz o halde?
- Hocam instagram güncelleme yaptı ondan da olabilir
Sistemine güvenen, desteği hızlı, adam gibi adam işinin arkasında bir smm yok mu yahu ? Lütfen servisim bana ait, datam bana ait, dünyada tek sağlayıcıyım, şöyleyim böyleyim iddaalarla gelmeyin pek samimi bulmuyorum.
Servisin Açıklama kısmında vadettiği hizmeti alamazsam -trade hakkımı kullanırım.
Merhaba hocam
Öncelikle ana sağlayıcı değilim. Ama panelime eklediğim servislerin çoğunu test ederim. Sonuçta ticaret yapıyoruz. Ne ben size karşı mahçup olayım nede siz mağdur olun.
Jetsmmpanel.com sitesi olarak insan önceliğimizde ve çözüm odaklı çalışmayı prensip edindik.
Olabilir eklediğimiz servisler o an için sunduğumuz şartların dışında bir süreç göstermiş ve siz de bundan dolayı mağdur olduğunuzu düşünürseniz biz o siparişte zarar etmeyi göze alarak sizin mağduriyetimizi gideririz.
Şayet bizimle çalışırsanız bunların boş vaatler olmayıp hakikat olduğunu görürsünüz.
Daha ayrıntılı WhatsApp dan görüşebiliriz (533) 701 75 55
www.jetsmmpanel.com