Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Merhaba,
Yaklaşık 7 yıl önce oluşturduğum ve birçok sitede kullandığım, üzerinde sonradan herhangi bir editleme yapmadığım CKEditör ile textarea da post ettiğim kodlar çalışmaz oldu. Basit bir kelimeyi (Örneğin: test) normal şekilde upload ederken uzun veya içerisinde HTML kodları olan yaıları ise post etmiyor. Mysql tablosunda post edilen alan longtext olarak ayarlı. Aynı kodları (birebir iki farklı sitenin kodlarını indirerek diğer test alanlarında denedim) hem localde XAMMP hemde farklı bir cPanel ile yönetilen hostta denediğimde iste herhangi bir problem yaşanmıyor. Hosting firması ise suçu tamamen bana atıyor. Örneğin aşağıdaki paragrafı post edemiyorum. İki farklı ortamda çalışıpta bu host firmasında çalışmamasının anlamı sizce nedir?
Post edilmeye çalışılan paragraf:
Dünyanın ender yetiştirdiği eşsiz bir komutan ve dahi bir yönetici olan büyük Önder Atatürk'ün dünya milletlerine bıraktığı bağımsızlık ve eşitlik düşüncesi, sonsuza değin takdirle tatbik edilecektir. Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, vatanı ve milleti adına yaptığı büyük işler için şükranla anıyor, manevi huzurunda saygıyla eğiliyoruz. Ruhu şad olsun. Türk Milletinin her bir ferdi Ulu Önder Atatürk'ün getirdiği ilke ve devrimlerin gönüllü ve azimli birer koruyucusu olmaktan büyük bir onur duymaktadır.