RamazanMelih adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bugun benimde sonucum pozitif çıktı genç olduğun için ilaç tedavisi almana gerek yok atlatırsın dendi bekliyorum öyle
omerfaruksunal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam abim bir haftadır ağrılar çekiyor her ne kadar ilaç verseler de kendinizi hep meyveyle, pekmezle vs dinç tutmaya çalışın. Çok geçmiş olsun tez zamanda kurtulmanız dileğiyle.
Alwaysmile08 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Genelde ağrılarda geçirdim ben bugün son günüm ilaçları kullan ilaçlar biraz ağır ama cidden işe yaradı ağrılar konusunda bol bol su iç sürekli. Geçmiş olsun
tcaliacarr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kesinlikle ama kesinlikle sigara kullanmayın. Vücut ağrılarınız ilk etapta çok olabilir ağrı kesici bende işe yaramamıştı. Ateşiniz çıkarsa düşürmeye çalışmayın. Bolca dinlenin çok geçmiş olsun.
Fraumxxk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tatlıdan uzak durup c bitaminine, mandalinaya, sirkeye, yoğurda, sarımsağa yönelmenizi tavsiye ederim. Sarımsak bu dönemde en önemlisi. Pekmez ve tatlı yememenizi tavsiye ederim. Benim naçizane tecrübelerim
theken1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben daha önce geçirdim , moral ve iyi beslenmek gerekiyor 5 , 6 ve 7. gün ateşim oldu. En ağır 6. günde eklem ağrıları başladı parmaklarıma kadar ağrı 7. gün koku ve tat kaybı oldu 1 gün , daha sonra atrşim düştü düzeldim. Çok ağır geçirmedim. Ama vücudu vitaminsiz bırakmamak gerekiyor. iştahınız olmasa bile yemek vs yiyin vücut direncini düşürmeyin. Tekrar çok geçmiş olsun arkadaşlar. Bazen ateşi tek parol düşürmüyor 2 tane parol almışlığım oldu.
masumkurt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah sifa versin.Malesef tanidiklarimin cogu pozitif.Salgin baya genisledi
Iyi dilekleriniz icin tesekkurler. Herkese gecmis olsun simdiden . Şifa bekleyen herkes şifasini bulur insallah. Tesekkurler