Merhaba;

Şimdi sıkıntı tam olarak şu: Davul SMM panel sahibinin boynunda, iki tokmağın biri sosyal medya sitesinin diğeri ana sağlayıcının elinde...

Ben aylardır bu işi yapıyorum Türkiye'den sadece 2 tane ana sağlayıcı ile çalıştım. Benle 3 ediyor. Ben de artık perakende hizmet vermiyorum. Servisi direk toptan Jap'a satıyorum. Aylık kiramı alıyorum. Deli miyim perakende ile uğraşayım?

Zaten bir adam her serviste ana sağlayıcı olamaz. Ben de sadece insta takipçi ve beğeni servisi var. Tezekten bir 5k servisin 6 aylık maliyeti 35K USD. Şaka değil yani

Youtube izlenmede reklam izletme siteleri ile anasağlayıcılık oynayan arkadaşlar var mesela. Ha anasağlayıcı onlar mı? Hayır. Görev yap sitesi sahipleri ana sağlayıcı olduğunu iddia eder

Konuyu toparlamak gerekirse hocam, kimden hizmet alırsan al aylardır sorunsuz çalışan servisin 10 saniye sonrası garanti değil. Hele SMM panel sitesi sahibi yüzlerce servisi günlük denemeye ne vakit ayırabilir ne para ayırabilir. O sebeple tavsiyem müşteri hizmetleri en iyi servis veren SMM paneli seçin.

Not: Şuan perakende satışım yok arkadaşlar. SMM panel sitesi olarak konuşmuyorum.