herkese hayırlı geceler ve iyi forumlar daha once hıc yabancı ıcerıklı bır sıte kurmadım baslamadan once sızlerden fıkır almak ıstedım sorularım sunlar
1- aynı turkce ıcerıklı kurdugumuz sıte gıbı bır hostıng bır domaın ıle mı baslayacagız ( farklı bır hostıng cesıtımı almak gerekıyor yabancı sıte ıcın )
2- adsense ıle kucukte olsa kazanc elde etmek ıstıyorum tabı onaylanırda reklam ekleyebılırsek dıkkat edılmesı gereken noktalar nelerdır
3- yaklasık 60 adet makale hazırladım sıteye ıcerık gırısı ıcın bunları hangı sıklıkla yuklemememı tavsıye edersenız gunluk sınır acısından tavsıyenız nedır
4-resımlerın ozgunlugu konusunda ne yapmalıyım nerelerı ve nasıl kullanmalıyım
5- pınterest hıc kullanmadım faydasının fazlasıyla oldugunu duydum organık olarak yapmayı dusunuyorum bunun artısı cok olurmu
6-herhangı bır wp ucretsız tema ıle mı baslanmalı daha sonra premıum bır temaya gecmeyı dusunuyorum yoksa dırek premıum temayla baslamak mantıklımı
sımdıden cevap veren arkadaslara cok tesekkur ederım
7- yabancı sıte olacagı ıcın adsense ıcın basvuru kısmında yabancı bır numara vs gerekıyormu yoksa normal tr ıcerık gıbı mı basvuruyoruz basvurulan ulke farkedıyormu kazanc kısmında