Olaylar o kadar karıştı ki foruma bile giremedim. Ekran kartıni almak için arkadaşımla gittim. Ekran kartını alan adam yoktu. Diğer adama anlattık. Buraya ben bakıyorum yok öyle biri dedi. Zaten tipine baksanız *********** dersiniz bu da aynı o tipteydi. Tamam polis çağıralım onlar çözsün dedik. Polisi duyunca acaba şu arkadaş mı dur arayayım falan dedi. Yanımızdan uzaklaşıp konuştu. Gelince de, sizin ekran kartı bozuk çıkmış tamire götürmüş. Yarın sabah gelir anca dedi. Polisi arasak da sabahı bekleyecektik aynı şekilde. Bu yüzden tamam dedik sabah gittik. Sabah gittigimizde al ekran kartın bozuk çıktı. Dün tamire goturdum yapamadılar dedi. Poşeti açtım karta baktim, eski tozlu 100 TL desen etmez bir aletti. Bu benim ekran kartım değil dedim. Baktık hala uzatiyorlar polisi aradık. Polis geldi adamlarla konuştu benle de konuştu. Kafede güvenli kkamerasi yok. Benim şahidim yok. Polis şikayetçi olsan bile bir işe yaramaz dedi.
Olay şuanlik bu kadar. Ama aklımda salak salak fikirler türedi. İnşallah onları uygulayacağım diye ben suçlu duruma dusmem. Yaptıklarını yanlarına bırakmayacağım. Kat kat zarara sokmayi düşünüyorum.
İnternet kafelerde güvenlik kamerası olması zorunlu, ilgili yere burdan bi şikayet edin. Konumunuz neresi, r10'dan arkadaşlarla tekrar bi ziyaret edelim adresi..