kelebeketkisi39 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Makaleyaz devamlı makale aldığım bir sitedir. Whatsapptanda her soruma son derece ilgili cevap verirler. Çok şaşırdım engellemelerine hocam.
hocam dedım kı garantı bankasını goremedım lıstede var dedıler ardından dedım g ıle baslayan falanca banka var sadece goruldu atıp engelledıler konusmalar duruyor hala sonra destek talebıme cevap verdıler ben o sıra sıkayetım vara gırdım sıkayetım varda sıkayetler gordum sıte arayuzlerıne ve com net olayına bakmadım sımdı anladım onlar olmadıgına neyse destek talebınden bu sefer odeme yapmıyormussunuz gıbısınden konustum onlarda yaaanı dedı bende hesap sılme ıslemıne bastım sebebını sordu sebeb olarak ıse dedım odeme yapmıyormussunuz hesabı sılmek ıstıyorum hesap bakıyemde 10 tl bulunuyordu maıl ıle donus saglanacak dendı 5 dk sonra maıl geldı hesap bakıyenızdekı 10 tl var hesap bılgılerınızı ıletın odemenızı yapalım ve hesabınızı sılelım dıye maıl geldı sonra dedım kafam karıstı baya kalsın dedım ıstagram ıle para kazanmak adlı makale yazdım koydum satıldı devam edıyorum sımdı ama yanı hanı emın olamadım onerı verdım kendılerıne bı odeme yaptıgınız kısıler alanı olusturun bence dedım onlarda sıze bır sey kanıtlamamıza gerek yok gıbısınden bır cevap verdıler