pinbtc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kardeş videoyu izledim de bunun allahla tam olarak nasıl bi bağlantısı var çözemedim açıklar mısın sen akıllı, bilen birine benziyosun beni aydınlatmanı isterim. özellikle şu yazıdan etkilendim " KURAN GEÇMİŞ GELECEK HER ŞEYDEN HABER VERMİŞ .. "

bu videoda kuran tam olarak neyden haber vermiş? belirtilen ayetlerde geçen sözler, insanın spermden yaratıldığı vs vs. bunu bilmek için kurana mı ihtiyaç vardı? zaten o dönem ve önceki çağlarda insanlar sperm sayesinde yeni insanların dünyaya geldiğini bilmiyor muydu? bu bilgi kurana da geçirildi diye kuran öncesi tüm bunlar bilinmiyormuş da kuran sayesinde öğrenilmiş mi oldu? on binlerce yıl boyunca insanlar, yeni canlıların spermlerin dişi rahminde buluştuktan sonra ortaya çıktığından bihaber miydi? gerçekten bunu izleyince mi aydınlanıyoruz, aaaa ne kadar doğru bak her şeyi söylemiş önceden vs vs. mi diyoruz?

senin acıklaman celal sengorun Uzayı kaos bir yer olarak açıklaması ile onca intizam ve mizana kaos diyerek . kaos olabilimesi içinde bir mizan lazım , hala inanmaması..

Seni hiç şüphesiz Cenabı Allah ın sayısız dünya üzerindeki yarattığı mucizeleri bilimsel ve ilimsel olarakta anlatsan Mütemmerid şahıs Şeytana papucunu tersten giydirdiği inadıyla vazgecmiyor..

zannediyor ki bahşedilen akıl onda kendi becerileri ile veya tesadüfen oluşmuş ...

Burada ki hassasiyet sudur inanmayan birine bir şeyi anlatmak eğer hoşuna gitmiyorsa daha sıkıntılı bir biçime geliyor, eğer eksik bir bilgiyse bu defa daha zor bir duruma geliyor..

ama bahsettiğin ucuz yollu yaklaşım seni haklı cıkarmıyor...öyle bir ifade kullanmışsın ki Kuranın dunyada yazıldığını ifade etmişsin , BU İMKANSIZ ÇÜNKİ O BELAGATI VE HATA OMADAN ARAPCA YAZIMINI BU DUNYA UZERİNDE DAHA KİMSE YAPAMAMIŞ, senin o zamanki insanların dediği gibi haşa Peygamber sihirbaz buyucu bu mevzu buraya cıkıyor.. Konu cok uzun oldugundan başka bir cevab başka cevabı gerektirdiğinden ... mecburen kısa kesmek zorundayım..

iyi günler dilerim... İnşaallah herkes için hayırlısı olur..