baristhejr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kafamın içinde sürekli "El - Surat" diye bir uyarı var. Bunu asla aklımdan çıkarmıyorum. Neredeyse kimseyle temas halinde değilim. Maskeyi asla çıkarmıyorum. Bundan kaçış yok diyenlerin tek haklı tarafı, eğer bu işin tedavisi ve aşısı imkansız olsaydı evet doğru söylüyor olurlardı, fakat bu işten kaçış var. Hastalık oranları azaltarak ve daha geniş bir süreye yayarak, hastanelerin yoğun servislerin daha az yoğunlukta çalışmasını sağlayıp, aşının piyasaya çıkma süresine kadar elimizden geldiğince az insana virüsü taşıyarak kaçış yolunu sağlayabiliriz.

"Hastalık oranları azaltarak ve daha geniş bir süreye yayarak, hastanelerin yoğun servislerin daha az yoğunlukta çalışmasını sağlayıp, aşının piyasaya çıkma süresine kadar elimizden geldiğince az insana virüsü taşıyarak kaçış yolunu sağlayabiliriz." Demişsinizde Zorunlu olarak işe gidiyoruz ve mecburi olarak toplu taşımaya binmek zorundayım. Cift kat maske ile gidiyorum işyerine + Her gün atıyorum 1 kullandıgımı birdaha kullanmam. Hastalık oranlarını azaltabilmemiz için sağlam bir yasak gelmesi lazım ki evlerimize kapanalım. Zorunlu yapıcagımız coğu şeylerden biraz uzak duralım. Hergün TV de Sözde vaka sayıları yansıyılıyor gülüp geçiyorum doğruluk payı bence yok istanbuldayım Çevremde kimi sorsam ne yapıyor diye hepsi korona virusune yakalanmış kimi hastahanede vs vs [ Bayrampaşa dayım] Ne bir denetleme var ne yasaklamalar var. Bu ayın 8 inde pazar günü Forum istanbul AVM ye Zorunlu olarak gitmek zorundaydım fakat önlemler 0 nerde denetimler. Adım atıcak yer yok acilen işimi görüp ordan ayrıldım eve gelip duşa girdim.

Şuan TR için hiçbir önlem alınmış değil bana göre Hepsi hikaye denetim vs vs 2 3 toplu taşımayı durdurup ceza yazarlar haber konusu olur o kadar.

NOT: Nisan 13 te Kovid 19 a Yakalandık ailecek. Hastahaneler Boş denildi TV lerde Fakat telefonda bilem 40 Dk abartısız ambulans a ulaşmayı bekledik. Hastahanede mecburi olarak babam yatışta kaldı
2 gün sonrasındada annem ve ben gidince 1,5 gün yatak sırası bekledik. TV deki hiçbirşeye inanmıyorum artık ve gülüp geçiyorum. KOCA MEMLEKETTE 2500 2300 gündelik vaka sayısı cıkıyor hep sabit sayıda doğruluk payı yok neye göre o veriler halen anlamış değilim. YASAKLAMA GELMİYOR.... GETİREMİYORLAR Devletimizde milletimize bakacak güç yok.

Kendi düşüncelerimi dile getirdim. Yanlış doğru gerisini bilemem. Benim kanaatım budur. Pisikoloji denen birşey kalmadı