Merhaba Saygı Değer R10 Ailesi,
Ön lisansı bitirdikten sonra gitmeyi düşündüğüm askerlik araya iki tane daha lisans eğitiminin girmesiyle bugünlere kaldı.

Meslek Lisesi'nden sonra Bilgisayar Programcılığı okuyup, ardından İktisat ve son olarak Bilgisayar Mühendisliği mezuniyetimden sonra bugün işlemlerimi tamamladım ve sizlerle paylaşmak istedim. İktisat'tan mezun olduktan sonra 2 yıl erteleme hakkım 2018'de dolmuştu. Tecilim bittiğinde Bilgisayar Mühendisliği'nin bitmesine iki yıl vardı ve tecil hakkım yoktu. İki tane lisans okuyacaklar için bilgilendireyim ikinci lisans eğitiminizi saymıyorlar. Tecil hakkınızı ilk lisans eğitiminde tamamlıyorsunuz. Dolayısıyla ben 2018'den beri yoklama kaçağı olarak adam akıllı evden dışarı çıkmayarak mezun oldum. Askerlik sevk işlemleri de İktisat programım üzerinden 2018'de belirlendiği için şuan askerliği Komando Er olarak İstanbul 23.Komando Tugayı'nda yapacağım. Yaklaşık 6 ay boyunca olmayacağımdan ötürü bu durumu sizlerle paylaşmak istedim. Hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Yaş sınırını bir hayli aşmış biri için askerlik tecrübelerinizi de paylaşmanız benim için avantajlı olacaktır.
Selametle...
Yaş olayı bende de aynı ama işleyiş farklı oldu biraz. Hayırlısı Şubat celbini bekliyoruz. Hayırlı tezkereler şimdiden.. Takipteyim