taner_izmit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
o gün aracı kullanmadığına dair görüntü yoksa malesef mahkeme memurun yazdığına bakar.
Elimde görüntü yok ve dediğiniz gibi ben suçsuz yere ceza ödüyorsam bu sistemde bir sorun var demektir.

aTKn94 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Araç içi kamera almak şart oldu. Bu tarz cezalar iyice arttı. Zaten herkes zar zor araba alıyor ve yıllarca borç ödüyor. Bide böyle saçma cezalarla insanları uğraştırıyorlar.
Gerçekten eminseniz dava açın ve peşini bırakmayın. Para kolay kazanılmıyor...
Elimden geldiği kadar uğraşıcam, bakalım ne olacak.

Christopher9020 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arabanizin kamera goruntusu olmasina gerek yok. Dilekcenizde arabanizin park halinde oldugunu detaylica anlatin. PTS ve KGYS sistemlerinden araciniz arastirilir. Sistemde kaydi yoksa mahkeme iptalini saglar.

Ayrica polislerde insan malesef, art niyetli olarak sizr ceza yazmazlar heralde. Net gordugunu dusunup yanilmis olabilir. Hakliysaniz mahkeme iotal edecektir. Supheniz olmasin.
Memurlar da tabiki yanlışlık yapabilir ancak ben bu yüzden direk trafik şubesine gidip durumu izah ettim. Eğer biraz ilgilenip mobese kayıtlarını inceleme zahmetine girselerdi benim olmadığım ortaya çıkacaktı. Eğer böyle olsaydı hiçbir olumsuzluk düşünmezdim. Ancak onlar "biz gördük kardeşim gidip itirazını mahkemede yap" gibi bir dönüş alınca olumsuzluk düşünmemek elde değil.