Aramızda doktor varsa bilimsel bi yorum alabilirim. yada bilen arkadaşlardan. Sigarayla savaşmaya devam ediyorum, geçen gün sigara bırakma merkezine gittim champix e başladık. Bugün 3. gün, 0,5 mg dozla devam ediyoruz yarın artırıcam. Ama dünden bu yana her sigara içişimde yaklaşık yarım saat süren ve üstten değil taa göbek kısmından gelen acayip sıkıntılı bir hıçkırık var. yediklerim ağzıma gelecek nerdeyse. ilaç yan etkilerinde hıçkırık bulunmuyor ama, sigarayı şuan kesmek içinde erken. 10. gün kesilecekti. bu hıçkırığın bir açıklaması veya geçirme yolu var mı ?
Nasıl emin oldum? dün akşam servisten indim sigara yaktım başladı, normal bir süreç sandım devam ettim eve vardım geçti. Sonra sigara içmek için balkona çıktım yine başladı. 2 saat kadar içmedim iyyim, aklıma geldi olabilir mi diye, sigara yaktım yine başladı. sabaha kadar içmedim artık iyyim, şimdi sigara içtim ve deli gibi bi hıçkırık yine.
Dipnot: yıllardır hiç hıçkırdığımı hatırlamıyorum.
Sigara kullandım 1 ay gece gündüz hickirdim aralıksız ölüm gibi bir şeydi. Endoskopi istediler yaptırmadım şehir disindaydim. Bı kere daha 2 hafta sürdü Allah'a şükür şuan yok