Merhabalar hocam aynı durum akrabamın başına geldi. Kendisinin gerçekten etiket bi arabası vardı apaçi arabası falan değil. Lüks segment bir araç. Kendisi yaşlı anneannesiyle beraber kalıyordu. Başkada kimseleri yok türkiyede. Kendisi o dönem rusyada hukuk bitirmiş diplomasını almak için rusyaya gitmişti. Yaklaşık 32 33 gün yoktu geldiğinde araca drift yapmaktan 5001₺ olması lazım Öyle bir ceza kesmişlerdi. Arkadaşını bunun çok saçma bir durum olduğunu düşünerek durumu ilk önce emniyet müdürlüğüne bildirdi ancak oradaki arkadaşlar da ne yazıkki polis memuru ne derse o gibisinden cevap verdiler. Daha sonrasında arkadaşım bakın ben 33 günden beri Türkiyede değildim ben şimdi gideceğim evin güvenlik kameralarından bu durumu tespit edeceğim ve ceza yazan o memur hakkında işlem başlatacağım diye söyledi ne hikmetse şans eseri ceza yazan memur da aynı anda oradaymış sen kimsin bana dava açtıracak sın ben devlet memuruyım bana bir şey yapamazsın gibi artis artis konuşmuştu daha sonrasına akrabam dava açtı ve davayı kazandı aynı zamanda polis memurlarına da dava açmıştı ve ne ekmesi aynı polis memurunun dördüncü kez böyle bir olay oluyor yani bu kendi kafasına göre yapılmış bir durumdu arkadaşım ikinci davayı da kazandı ve polis memurunu görevden men etmişlerdi