tayfunTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam şuanki durumunuzda memur beyanı esas alınıyor mahkemeye başvurup cezayı sildirebilirsiniz
Cezayı ödeyip sulh ceza mahkemesine itirazda bulunacağım ancak pek bir sonuç çıkmaz diyorlar.

Ktekinoz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arabanın o saatlerde yerinde durduğunu gösteren kamera görüntüleri bulabilirseniz işinizi daha hızlı halledebilirsiniz.
Oturduğum civarda dükkan bile yok, civardaki apartmanların dışında benim aracımı görebilecek bir kamera da bulamadım. Yani başıma böyle bir şeyin gelebileceğini hiç düşünmezdim.

MertOn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Erkek çocuk var mı evde?

Polis memurlarına ceza koçanları verdiler. İstedikleri yerde ceza kesebiliyorlar. Bir arkadaşımın başına geldi böyle bir olay. Sonuç alamayacağını anlayınca işin peşini bıraktı. Bir polis arkadaşımla da konuyu konuştuğumda polis memurunun vicdanına bırakmışlar konuyu.

Eğer aracı park ettiğiniz yerde aracı gören bir kamera varsa ona ulaşıp öyle itiraz yoluna gidin. O tarihte aracın park halinde bulunduğunu bu şekilde ispatlarsanız sonuç alırsınız.
Benden başka arabayı sürecek kimse yok, o konuda hiç şüphem yok zaten. Maalesef aracımı kapı önünde durduğunu gösterebileceğim herhangi bir kamera kaydım yok. Apartman sakinlerinden şait bulabilirim yalnızca.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kulak arkası kaldı

kamera görüntüleri varsa hocam direkt silebilirler
Kamera görüntüm yok maalesef. Bu durumda ben suçlu oluyorum sanırım arabamı kamera ile gözetlettirmediğim için 1288 TL ceza kesildi sanırım