Merhabalar, müşterilerim için dijital menü hizmeti vereceğim. Şu an Wordpress ile her restoran için ayrı bir sayfa hazırlıyorum ve QR kod ile ilgili restoranın bağlantısına yönlendirme yapıyorum. Fakat hem Wordpress hantallığı hem de her restoran için manuel menü girme zahmetinden kurtulup bu hizmeti PHP script ile yapmayı istiyorum. Müşterilerin çevrimiçi olarak hesap açıp kendi menü ve ürünlerini hazırlayıp onaya göndereceği ve benimde basit şekilde onaylayıp yayımlayabileceğim bir script veya benzer fonksiyonları olan bir yazılım mevcut mudur?

R10 üzerinde birkaç dijital menü scripti gördüm fakat yalnızca tek bir restoran için geçerli scriptler yani birden fazla restoran için nasıl kullanılır bilemiyorum.

Sistemi url üzerinden şöyle tarif edebilirim:
örneğin

dijitalmenu.com/ahmetrestoran adresine gittiğinde o firmanın ürünleri çıkacak.
dijitalmenu.com/mehmetrestoran adresinde ise diğer firmanın ürünleri. Bunu şuan sağlıyorum sadece otomasyona geçmem lazım.

dijitalmenu.com a girip restoran hesabı oluşturup menüsünü kendi girmeli. Şu an bana e-posta atıyorlar ben oturup aynı şablonda ürün ismi açıklama fiyat giriyorum ve yayımlıyorum.