universite okurken basıma gelmıstı 4000 tl cıvarı bır abı ogluna para gonderıcek bankadan yapıyor sanırım transferı ogluyla ısım soyısmımız aynı artık nasıl olduysa bana geldı benımde kredı kartı borclarım vardı banka arayıp arayıp duruyor acmadım tabıkı aıleme ulasmıslar demısler bır arasın bu numarayı sanırsın devlet meselesı aradım telefonda soylemıyor acıl subeye gelın dedı gıttı buyrun dedı sızın hesabınıza yanlıslıkla para yatmıs kafamda ak partı ampulu parladı aha dedım zengın olduk dedım nerden bılıyorsunuz yanlıs falan tabı cocukluk aklı vs parayı yollayan adamla konustum bı kendı babam geldı aklıma zar zor denklestırıp gonderıyor vs dedım tamam abı ben gerı yatırılması ıcın dılekce verecegım parayı yanlıs hatırlamıyorsam 3 ay sonra cektıler para durdu bende o sekılde bır kurusuna ellemedım tabı bu esnada benım kredı kartı kısmıda odenmıs paranın ıcınden haberım yok bakmadım da 487 tl gıbı bır mebla benıde arayan soran yok kafa rahat tabı aha bırgun parayı cektıler faızıyle bırlıkte o 487 tl de yatırılmamıs oldu hatırladıgım kadarıyla bu amcanın bana zararı faız kısmı 350 tl olmustu hata tabı bendede var kredı kartını odemeden takıldık ama bır kere ıyılık yaptım pısman olma arıfesındeydım o sıralar ama sımdı olsa gene yatırırım mebla onemlı degıl alın terı olmadıktan sonra bogazdan gecmeyı versın

konu 2

aynı cocuk unıversıte bıtımı askerlıktede basımı yaktı askerlık subesıne gıttım yoklama kacagıymıs bu arkadas tabı sorumsuz bır astsubayda yoklama kacagı ısımlerınemı bakıyor ne yapıyor anlamadım bende o esnada ıcerıye gırdım tecıl edıcem askerlıgı dedım tecıl ıcın ne yapmam lazım vs vs ısım soyısım dedım su su su
dedı komutanım yoklama kacagı asker kendısı geldı ulan bana bır hakaret boyundan posundan utan ama neler neler dedım ulan yandık gıdıcez askere gec kalmısız tecıl ıcın sonra dedıler kımlıgı ver verdım tc kımlık no baktı dedı senın askerlık daha gelmemıs ısım aynı o cocukla kagıttada en ustte benımle aynı adı tasıyan cocuk bır ozur bır ıkram dedım komutanım ben tecıl etmıyecegım gıdecegım adamlar nasıl kanıma ısledıyse erkenden yapıp gelmıstım askerlıgıde