Merhaba, hayırlı akşamlar düzenlenen çekilişte kitlenin yetersiz kalması (şuan telafi için proje hazırlanıyor) durumunda bir çok sponsordan konu ve trade geldi, bunun yanı sıra hakkımda laf çıkartan arada kaynayan kişiler olmuştur. Bunlardan yararlanıp hakkımda konu açıp trade hakkında bulunanlar olmuştur, yetkililere yazdığım zaman geri çeviriliyorum trade bildirme yerine konu açıyorum doğru bir şekilde konum siliniyor hakkımda saçma sapan tradeler atılıyor. En basiti adam benden bot takipçi alıyor düşeceğini belirttiğim halde, piyasada ki en ucuz bot takipçiyi satan kişiyim sistemimde tamam biliyorum düşeceğini diyor ve bot takipçi almayı kabul ediyor, aldıktan 2-3 gün sonra takipçileri düşünce bana - trade atıyor. Gerekli yerlere irtibat ediyorum fakat herhangi bir geri dönüş yapan yok modarötorleri anlayışlı yaklaşıyorum cidden hepsinden Allah razı olsun işleri kolay değil gönüllü olarak yapıyorlar bunca işi fakat banada birisi yardımcı olsun SMM Panel yönetiyorum bilindik sorunlardan R10'daki cahil insanlar yüzünden profilim lekeleniyor adım kötüye çıkıyor bıktım bunlardan !