Alıntı
Benim yazdıklarımı en saçma yorum olarak algılamışsın. Fakat ben yüzlerce ateistle tartışmış ve bu sonuca varmış birisi olarak tecrübe ile yazdım o yorumumu.
Bana bir ayet getiriyor ve saçma bir şekilde kendi basit mantığına göre yorumluyor ve bunu açıkla diyor. Bende onu algılayabilmesi için uğraşırım ama anlamaz. Çok farklı bir konuyu çok basit şekilde kendi basit kafasına göre algılamış ve benin ona açıklamamı istiyor.
Bir şeyi algılayabilmek için önce ona uygun bir zekaya sahip olmak gerekir. Zira çok önemli bilgiler bile zeki olmayan insanlarda çok tehlikeli bir hal alır. Cahil insan az bilgiye sahip olduğu halde o bilgileri çok tehlikeli bir şekilde kullanır.
Umarım ne demek istediği anlatabilmişimdir. Sevgiler.
burada kendini zeki gösterip sorgulayan adama düz adam yakıştırması yapan ilk kişi sensin, yazını alıntılayıp cevap verdim sadece. bu saçma cümleyi kuran kişi sen olduğun için de senden zeki olduğumu düşünmem gayet normal. komik geliyorsun zira.
3 büyük dinin de " tek bir adamın " soyundan gelmesi için " olabilir gayet normal " yorumu sonrası yazılanlara tek kelime dahi etmem zaten. aynen, gayet normal falan filan.