Adsenseye zararı var mı? Sonuçta otomatik sistem.
Hocam şu zamana kadar zararını görmedim. Burada önemli olan konuda da yazdığım gibi sayfa simge durumunda olmasın açık kalsın yeterlidir.
Yanlış anladınız sanırım. Ben önemli ise önem veririm neden vermeyeyim. 14 yıldır tanıtım yazısı satıyorum, tek bakılan yer da/pa değerleri bunu demek istedim. Bunu her makalede okuyabilirsiniz alexa'nın kesinlikle bir önemi yok diye o yüzden sordum. Bilgi alıp öğrenmek için yani.
Estağfurullah hocam ama şöyle ki; bir siteden reklam alacaksınız link alacaksınız illa ki kişiler bu durumda Alexa değerlerine bakar. Tabii ki DA/PA değerleri önemli. Onlar kadar olmasa da Alexa değeri de sonuçta etki ediyor. Bu konularla ilgili Alexa sitesi blog kısmında baya açıklamalara yer vermiş durumda.