Merak ediyorum güldüğün ve geyik yaptığın şey cezanın azlığı mı çokluğu mu ?
Bakın tekrardan yazıyorum yaptığınız şeyin farkında olun.
Cezaya sebep olan şey devletin birlik ve bütünlüğünü bozmayı hedefleyen terör saldırısı
Bu olay ve verilen ceza belli.
Durum olay hassas 14 kişi güldü sen gülmedin diye yazabiliyorsun sanki kabahat bendeymiş gibi şimdi ben mi suçluyum sence?
Bu yaptığının savunulacak yanı yok o olay anında yaralanan veya ölen yakını olan bir üye yada yetim bir çocuk gelse sana neye gülüyorsun yazsa tepkin ne olurdu?
Terörün şakası olmaz esprisi olmaz geyiği olmaz.
Konunun içeriğini bilmeden konu açmaman gerekirdi dahası konu açacağına önce olayı araştırman gerekirdi.
Bak ben olayı biliyorum ama sen açtığın konunun ne olduğunu bile bilmiyorsun ama savunabiliyorsun.
Hakkını helal etmen önemli değil bu konuyu okuyup zarar gören insanlar hakkını helal eder mi sana sence?
Kusura bakmayın ama devlet benim evim millet ise kardeşimdir bu konuya ve yanlışa hele ki o emoji gülücüklerinize sessiz kalamam...
Konunun başından beri cezanın çokluğundan ve o ceza yiyen kişinin o kadar sene yaşayamayacağı ve komik olan kısmı da bunun olduğundan bahsediyorum hala bana az mı çok mu ona mı gülüyorsun diye soruyorsun?
Madem yazılanları idrak edemiyorsun direk söyleyeyim, cezanın çok olması, ve o suçlunun o kadar sene yaşayamayacağı komik olan kısmı, yaptığı suç terörist olduğunu da senden öğrendim.
Gülünen kısım da bu, şehitler için gerekirse yas tutarız, olayı yanlış yerlere saptırmaya hala devam ediyorsun.
Bu konuyu okuyup insan ne gibi bir zarar görebilir? Kafasına taş mı fırlatıyoruz konuyu okuyanların?
İyice saçmalamaya başladınız.
Uzatmayın daha da yanıt vermeyeceğim zaten.
Eğer yasalara aykırı bir şey olduğunu düşünüyorsanız gidin şikayet edin.
İyi akşamlar dilerim bütün forum üyelerine.