Yazılanı anlamamanı şuan karar verdim, anlamıyorsun.
Konunun hassasiyetini bilmediğimi söyledim mi, yazdıklarımı düzgün okur musun?
Ben haberin içeriğini bilmiyorum diyorum, sen haberin hassasiyetini bilmiyor diyosun.
Ayrıca evet hakkımda iftirada bulunduğun için gerekirse şikayet konusu da açacağım, çaldığın vaktimin ve yarattığın bir polemiğin bedeli olacaktır elbet.
Ekstra olarak her mesaj alıntılamada söylememe rağmen haberin içeriğini bilmiyorum dememe rağmen hala teröristin espirisi olmayacağını anlatıyorsun?
Burda değinmek istediğim noktayı hala kavrayamıyorsun, ben 10 bin küsür yıl aldığı cezaya değindim, o kişi (suçunu bilmediğim suçlu) 10 bin yıl yaşayamayacağını belirtmek istedim fakat olayı teröristlerden tutup vatan hainliğine kadar getirdin.
Bu haber bir kadına tecavüz olsa yine açacaktım, hırsızlık olsa yine açacaktım, madde kullanımıyla alakalı olsa yine paylaşacaktım, çünkü burda değinmek istediğim nokta haberin konusu değil verilen cezanın miktarıydı.
Olayı sen söyleyince bilgim oldu, yine olsa yine açardım yaklaşık 500-600 kişiye yakın görüntülenmiş, sağolsunlar 25-30 kişiye yakın geyiği anlayıp katıldılar, fakat işi yokuşa süren bir sen oldun.
Neyse uzatmayalım, amacım gayet iyi niyetli, dilersen istediğin yere şikayetini edebilirsin, fakat ben sana hakkımı helal etmiyorum bunu bilmiş ol.
Bana attığın iftira cabası, Allah'a havale ediyorum.
Merak ediyorum güldüğün ve geyik yaptığın şey cezanın azlığı mı çokluğu mu ?
Bakın tekrardan yazıyorum yaptığınız şeyin farkında olun.
Cezaya sebep olan şey devletin birlik ve bütünlüğünü bozmayı hedefleyen terör saldırısı
Bu olay ve verilen ceza belli.
Durum olay hassas 14 kişi güldü sen gülmedin diye yazabiliyorsun sanki kabahat bendeymiş gibi şimdi ben mi suçluyum sence?
Bu yaptığının savunulacak yanı yok o olay anında yaralanan veya ölen yakını olan bir üye yada yetim bir çocuk gelse sana neye gülüyorsun yazsa tepkin ne olurdu?
Terörün şakası olmaz esprisi olmaz geyiği olmaz.
Konunun içeriğini bilmeden konu açmaman gerekirdi dahası konu açacağına önce olayı araştırman gerekirdi.
Bak ben olayı biliyorum ama sen açtığın konunun ne olduğunu bile bilmiyorsun ama savunabiliyorsun.
Hakkını helal etmen önemli değil bu konuyu okuyup zarar gören insanlar hakkını helal eder mi sana sence?
Kusura bakmayın ama devlet benim evim millet ise kardeşimdir bu konuya ve yanlışa hele ki o emoji gülücüklerinize sessiz kalamam...