yazdığın yani açtığın konuyu anlamama olayi sende farkında mısın?
Neyin ne olduğunu bilmiyordum diyecek kadar cehalete sahipsin yada bilerek yapıyorsun şuan yaptığın olayın ciddiyetinin bile farkında değilsin. Tck da ki kanuna bakarsan yaptığının karşılığını net şekilde göreceksin.
Teröristi övüyorsun resmen 36 can gitti 1 kişi ceza yedi buna mı seviniyor gülüyorsun?
Kusura bakma bilmiyordum haberim yoktu denecek bir olay değil bu Teröristin haberini yapacağına ölen insanlara saygın olsun devletine saygın olsun özür dile .
Farkındaysan direk sert tepki verdim ve sonuna kadar bu tepkimin arkasındayım sende bu konunun arkasında mısın hala?
Ben hangi konuyu nereye, neden, nasıl,
hangi amaçla açtığımın gayet farkındayım.
Neyin ne olduğunu bilmiyorum demedim lafı çarptırma.
Haberi izlemedim kim kime ne yapmış, suçu neymiş, neden ceza almış bilmiyorum dedim. Bu kişi 10 bin yıl yaşayabilcek mi ki o kadar ceza verdiler anlamında paylaştım.
Bu gayet açık konuda anlaşılıyor. Bunu terör savunan/öven biri haline bir tek sen getirip polemik oluşturdun.
Bende zaten özür dilenecek birşey yapmadım, istediğin yere şikayet etmekte özgürsün doğal olarak.
Burda özür dileyecek birisi varsa bu da sensin, bana iftira atarak teröristleri savunduğumu iddia ediyorsun.