Nasrettin Hoca'ya kimse yalancı düzenbaz demediği gibi size de demiyor hocam. Sizin sinirleriniz bozulmuş anlaşılan. Mesajların sağ tarafında report tuşu var. Oradan mesajımı report ederseniz yönetim gerekeni yapar. Şikayet konuları ticari uyuşmazlıklar içindir ve bu tarz durumlarda report mekanizması kullanılır.
Bir kural daha öğrenmiş oldunuz, bu gidişle kısa süre içinde forumun işleyişini kavrarsınız. İyi forumlar
Zaten problem Nasrettin Hoca değil, onun altındaki yazdığınız paragraf. Bana -trade verilmesi gerektiğini savunuyorsunuz, o halde konu kurallarında yazmayan şeyleri soran herkese -trade verelim olsun bitsin

Ki zaten üstte kural böyleyse yapacak bir şey olmadığını defalarca belirttim, tabi okumadığınız için görmediniz. Bu konu altında kafamdaki soruyu sordum. Suç veya herhangi bir şey işlemediğim sürece bana böyle konuşmanız yanlış. Kaldı ki forum kurallarına da aykırı, çünkü bu insan kışkırtmaya giriyor, sinir bozulması vs. değil. Şikayet konusu açacağımı da söylemedim, bildireceğimi söyledim. Şayet okuduğunuzu anlayamıyorsanız kitap okumanızı tavsiye ediyorum. Çünkü ikidir mesajlarımı düzgün okumuyorsunuz. Kitap okursanız, Türkçeyi kavrarsınız. İyi forumlar
Bölüm kurallarını geç hukuk kuralları dahi her konuda bilgi vermiyor. Ama basit bir şekilde dahi düşünürseniz böyle bir durumda - trade vermek teklif verenlerin en doğal hakkı olduğunu anlayabilirsiniz. Diğer türlü ben açık arttırmayı 1 tl den başlatıp başlatıp durayım , istemediğim bir aralıktaysa iptal edeyim. Gece 4 e kadar açık arttırmayı beklediğimi biliyorum, aldığım şeyin değeri 1500₺ idi40₺ de kapandı, satıcı arkadaş - tradeyi göze alır ama bana vermez diye düşündüm ama sağolsun verdi
Tabi ki anlıyorum. Zaten bunu da kafama takıldığı ve yazmadığı için sordum. Kurallar böyleyse uymak gerekir.