Merhaba arkadaşlar, 6 Kasım da +40 numaralı biri R10'dan gördüm diye mesaj attı. 700 TL'ye 5 sayfamda post+hikaye olarak yemek sepeti kuponu diye normal bir reklam yaptım. Parayı banka hesabına attı. Olayın saçma ve suçlanıldığım kısmı:

Bugün teb bankası aradı, Hayati G**** isimli kişinin hesabından benim hesabıma 700 TL para gelmiş ve bunu Hayati isimli şahısın izni olmadan yapılmış. Kişi teb bankasını arayıp itiraz etmiş ve benim banka hesabıma bloke koyulmuş. ( Savcılığa başvuru olmadan, suç duyurusunda bulunulmadan böyle bir şey yapamazlar diye biliyorum.)

Neyse bugün reklamı yaptığım kişiye yazdım, saçma sapan şeyler söyledi, beni suçlamaya çalıştı ama konuşma kayıtlarını silmemiştim. Ss attım, sustu.

Şimdi banka parayı iade edin diyor, yoksa blokeyi kaldırmayız, Hayati isimli şahıs suç duyurusunda bulunur diyor. Parayı iade ettikten sonra da, müşteri hizmetlerinin demesine göre yine suç duyurusunda bulunacakmış adam.

Başına daha önce böyle bir şey gelen var mı? Ne yapmam gerekiyor? Konuşma kayıtları duruyor ama numara +40 diye başlıyor.