aztech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet birkaç deneme paketleri kullandım ama genel olarak içerikler aynı olduğunu için sonra bir daha girmedim o işlere ki girmek isteyene de tavsiye etmem. Layıkınile yapan vardır yoktur onu bilemem varsa da zaten memnun olanlar almaya devam eder. Benim burda aman ha almayın demem le almayacaksa zaten bu işlere girmesin.
Sizin paketlere de baktım benzer şeyler var misal 15-20 forum sitesine tanıtım yazmışsınız. Her birine farklı yazı ve farklı linkleme yapıyor musunuz? Tanıtım yazısı yayınlandığınız siteler hit li mi, yayınladığınız yazıları okuyan var mı, içerikteki linklere tıklayan var mı vs.. vs..?
Blog wp sitelere ekliyorum demişsiniz eklediğiniz siteler sadece bu iş için açılmış siteler mi ve bunların hepsinin yanı sıra kullandığınız sitelere günde kaç satış yaptığınız içerik kaç özgün içerik giriyorsunuz?
Daha çok soracak şey varda müsait değilim. Ha bu sorular sadece size değil paket satanlara sorulması gereken sorular ve alacak arkadaşların sorması gereken sorular BENCE..!
Şahsi olarak ben, eğitimlerimi Google kurallarına uygun olarak aldığım için aynı makaleleri farklı sitelerde kullanırken farklılıklar var ediyorum. 1 makaleyi onlarca farklı sitede kullanmak son derece yanlış bir davranış. Portföyümüzdeki siteler her an herkesin erişebileceği siteler değil, sadece icerik.net ‘e 1 sitemiz için ödediğimiz makalenin ücreti 500₺’den daha fazla bu üstelik kısa vadede olan bir şey. 5000 whois backlink, 300 forum tanıtımı, raporunuz 1-2 saatte hazır şeklinde bir çalışmadan mantıken bir hayır beklenemez. Ancak maksadınız üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek olmasın. Eleştirinizi açık bir şekilde hizmet aldığınız, memnun kalmadığınız kişilere yönelik olarak yapabilirsiniz. Biz sabahtan akşama kadar işimiz için uğraş gösteriyor, 1 adım atarken atacağımız adımın hangi sonuçları doğuracağını 50 defa düşünüyoruz. Başarılar dilerim, iyi çalışmalar.