Kaç paket kullandınız arkadaşlar hiç birisi yazmışsınız merak ettim. Hizmet almadığınız arkadaşları, işini layıkıyla yapanları, gecesini gündüzüne katanları es geçmek oluyor mu böyle? Bu platformda çok sayıda işini iyi yapan kişi mevcut. Paket usulü çalışarak, eğitimlerini algoritmalarına uygun olarak alanlar da. Siz demek ki iyi kişilere denk gelememişsiniz. Seo, backlink hizmeti demek, rapor alındığında açamadığınız, göremediğiniz, tek bir yazı ile 50-100 site üzerinden backlink almak değildir. O sebepten dolayı bu şekilde genelleme yapmayın. Bir ya da bir kaç kişiden hizmet aldım, memnun kalmadım demek daha doğrudur. İyi çalışmalar.
Evet birkaç deneme paketleri kullandım ama genel olarak içerikler aynı olduğunu için sonra bir daha girmedim o işlere ki girmek isteyene de tavsiye etmem. Layıkınile yapan vardır yoktur onu bilemem varsa da zaten memnun olanlar almaya devam eder. Benim burda aman ha almayın demem le almayacaksa zaten bu işlere girmesin.
Sizin paketlere de baktım benzer şeyler var misal 15-20 forum sitesine tanıtım yazmışsınız. Her birine farklı yazı ve farklı linkleme yapıyor musunuz? Tanıtım yazısı yayınlandığınız siteler hit li mi, yayınladığınız yazıları okuyan var mı, içerikteki linklere tıklayan var mı vs.. vs..?
Blog wp sitelere ekliyorum demişsiniz eklediğiniz siteler sadece bu iş için açılmış siteler mi ve bunların hepsinin yanı sıra kullandığınız sitelere günde kaç satış yaptığınız içerik kaç özgün içerik giriyorsunuz?
Daha çok soracak şey varda müsait değilim. Ha bu sorular sadece size değil paket satanlara sorulması gereken sorular ve alacak arkadaşların sorması gereken sorular BENCE..!