Merhabalar
Sabah karakol tarafından arandım ve ifadeye çağırıldım, konu şu 2018 yılında 2 farklı hesaptan instagram üzerinde çocu* p******u paylaşımları yapılmış.
Paylaşım yapan hesaplarda sosyal medya üzerinde satış yaparken kullandığım numaram, bu hesaplarda doğrulama için kullanılmış fakat hesap doğrulanmamış sadece doğrulama kodu gönderilmiş, instagramda tek delil olarak türkiye savcılığına bunu sunmuş.
İfademde bunların hepsini bildirdim daha önce rahatsız verme amacıyla numaramın sitelerde kullanıldığını satış yaptığım sitede kullandığımı ve herkesin ulaşabileceğini vs vs.
Konu ile uzaktan yakından alakam bulunmuyor, ne kullanıcı adlarını nede kullanılan maili hatırlıyorum o tarihte kullandığım telefonda tarihe karışmış durumda, acaba bilgisi olan var mı bunun sonu nereye gider ?

not: numaram internette gerçekten kolayca bulunabiliyor çok büyük sitelerin satış numarası olarak vs de kullanıldı.
Şöyle bir durum da var bu hesapları gerçekten ben açıp satmışta olabilirim bu dönemlerde yaşım 18 altıydı ve internet üzerinde görüştüğüm birçok arkadaşım vardı bunlardan biriside olabilir.