budaks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sohbet esnasında yapılacak işlemleri sıralayıp kendisine belirttim orada herhangi bir itirazı yoktu. O konuda elimde görseller var, ama faturayı şimdi istiyor. Peki geçmiş tarihli fatura kesmek dediğiniz gibi ceza durumu ise, nasıl bir yol izlemeiyim ? Adam resmen bu konuda beni tehtit ediyor ya işleri yap ücretsiz yada fatura kes gibisinden. Tabi ima ediyor açık açık yazmıyor. Ama geçmiş dönemde ki ödemesinde fatura talep etmedi etseydi kdv ekleyerek faturalandırma yapmaya çalışırdım bir şekilde
Aynı durum benimde başıma geldi kısa bir süre önce .Müşteri kdv yi ödemek istemedi iş bitiminde kdv bize kaçtı.Senin durumunda benimki gibi çünkü sana banka üzerinden ödeme yapmış .Her türlü koz onun elinde anlayacağın.Şikayet etse geçmişe dönük tarama yapılabilir ki o da sıkıntı...
Çok büyük rakam değil ise fatura kes,onuda fatura bularak kapatmaya çalış yapacak birşey yok. İşide teslim etmişsin.Fatura kestiğinde seni şikayet edeceğini de sanmıyorum.Zaten tespit edildiğinde ancak cezayı yersin...