... görsel olarak çok saçma alakasız bir yeri çekmişler ve google mapsede farklı bir yeri işaretlemişler.
Alt kat dükkan 1. kat oturduğum daire ve üst katta 1 daire daha var.
Yoklamaya gelen kişi sadece 2 zil var diye ve kamuda artık her nerede hata yapmışlarsa oturduğum daire adreste Daire 4 üst kat Daire 5 gözüktüğünden ve bina kapısında sadece 2 tane zil olduğundan "şüpheli adres" (buna benzer bir işlem yapmış.) diyerek vergi açılışımı tamamlamayıp kapatmıştı.

(4-5 tane görsel mevcuttu.)
Bayram alışveriş fırsatını kaçırdık, boşa geçti. Vergi dairesine kapanış verdim.
Bu sene akıllanıp Nüfus müdürlüğü, Belediye, Fen işlerinden tutun İski vb. yerlere gittim. Düzelttim.
1-2 ay geçtikten sonra Adres yine Daire 4 olarak göründüğünden açılış 2 ay sarktı. Home ofis işini iptal edip Aymakoop Ayakkabıcılar Sitesinde dükkan tutmuştuk. Pandemi belasından oradan da açılış 2 ay gibi sarkınca bu senede Bayram alışveriş zamanlarını kaçırdık. (2 yıl boşa gitti.)
Kontrole gelen kişi evrakın altına açıklamayı yazmıştır. Muhasebeciniz veya kendiniz vergi dairesine giderseniz bu açıklamayı görebilirsiniz.