Madem konusu açıldı bir anımı anlatayım
Yıl 1995. Üniversiteye yeni başlamışım. Hayatta ilk kez masaüstü pc görüyorum

Cidden daha önce gerçeğini hiç görmemiştim. Bir süre kullanıp öğrenmeye başladıktan sonra yakın arkadaşıma babası bilgisayar aldı ama içinde windows 3.1 var. Windows 95 kurmak istiyoruz ama nasıl yapılacağı hakkında hiç bir fikrimiz yok. O zamanlar google da yok tabi

Kime sorsak "kanka valla ben de bilmiyorum" diyor. Sonunda bilgisayar laboratuarından kurulum cd'sini ödünç aldık ve bilgisayara taktık. İlk seferler unutulmaz

Kurulum bitti windows 95 açıldı, sanki yıldız gemisi atılgan'ın içindeymiş gibi hissettik.
Günümüz çocukları çok şanslı ve de şanssız. Tüm bilgi ellerinin altında olmasına rağmen benim kuşağımdakiler gibi sorunları çözmek için araştırmaya ve okumaya dayalı bilgisayar kullanma metoduyla büyümedikleri için en küçük sorunda başkasına ihtiyaç duyuyorlar. Halbuki araştırsalar her şey ellerinin altında. Sözüm size değil yanlış anlamayın

Buna benzer soruları forumda çok görüyorum. 2 dakikalık araştırma ile bulunabilecek cevapları buradan istiyorlar.
Haklısınız hocam doğru söylüyorsunuz aslında. Fakat ben buraya yazmadan önce araştırdım nasıl yapıldığı hakkında bilgi sahibi oldum. Ama bundan emin olmak adına bir de R10 daki abilerime, kardeşlerime danışarak emin olmak istedim

sonuçta az para vermiyoruz