20 Küçük paraydı şimdi 250-300 TL ama ne olabilir ki ne gibi bir sorun
Hocam bu işten başı yananlardan biriside benim. Başına neler gelebilir anlatayım. Adam **************. Başka birisinin hesap bilgilerini ele geçirmiştir parayı size gönderir. Sizde adam transferinizi yaparsınız, işlem biter sonrasında neler mi olabilir?
Banka parayı geri ister vermezseniz sizinle bir daha çalışmayız der ki bana dediler daha önce bunun hakkında konu açmıştım.
Para hesabınıza geçer geçmez bloke konur, parayı çekemez adama gönderemezsiniz para öylece durur 2 ay sonrasında hesabınızı kapatırlar. Ardından ifade, dava uzar gider *********** muamelesi görürsünüz. Derdinizi anlatamazsınız.
Siciliniz kirlenir. Sicil derken normal sicilden bahsetmiyorum o da olabilir ama bankalar sizinle iş yapmak istemez ki benim bu olay başıma geldi iş bankası ile hiç bir alakası olmamasına rağmen iş bankası hesabımı kapattı.
Adam memurdur, para ile ilgili bir işi vardır devlet dairesinde parayı çalar senin hesabına gönderir parayı devlet tarafından suçlanabilirsiniz ki çalıntı parayı aklamaya giriyor sıkıntı bir durum.
Daha sayardım ama bu kadarı yeter bence. Yani risk başka bir şey değil emin olun kazanacağınız 300-500 tl sizin banka hesaplarınızdan değerli değil bunu şimdi bazıları komik bulabilir ama banka hesaplarınıza bloke gelince anlıyorsunuz. Ben kendimi aklayana kadar çok çektim. Dikkatli olun bu tarz şeyler dikkatsizliğe gelmez.
Olmaz demeyin oluyor.