Şirket yetkilisi olarak yazmaktayım. Konuda diğer müşterilerimiz de zaten durumu açıklamış. Alan adlarını 0 kar ile sağlıyoruz hatra çoğu durumda zarar ediliyor. Yüksek fiyat verip almayacağınız hizmeti de fiyata dahil etmiyoruz. Sipsriş adımlarını sitemizde de inceleyebilirsiniz, hem whois bilgileri uyarısı(benim gönderdiğim) hem de diğer arkadaşların gönderdiği kimşik bilgileri gizleme hizmet alım seçimi oldukça zaten bariz. Siz gözden kaçırmış olabilirsiniz ancak bu durum bizim için şikayet konusu açılmasını gerektiriyor mu? Bu seçenekler ya da uyarılar hiç olmasa yine haklısınız ama daha nasıl belirgin olabilir emin değilim.
Size nasıl olabileceğini anlattım. Resmini de ek olarak koyuyorum. Benim şikayet ettiğim kısım whois bilgilerimin gizli olup olmadığını bilmemem ve bunu görebileceğim kolay bir ekranın olmaması. 1 yıldan uzun süredir de bu nedenle whois bilgilerimin acik olmuş olması. Farketmesem acik olarak kalmaya devam edecekti ki ben bunu istemiyorum. Herkes hergününü Güzelhosting panelinde geçirmiyor , 1 kere alıyoruz, arada bir girip ufak tefek şeyler yapıyoruz. Size anlatmak istediğim whois bilgisi önemli ve buna sizde önem verin ve daha dikkat edin.Ben bu eksiklik yüzünden 1 yıldır farkında olmadan bilgilerimi paylaşmışım ve bu benim için önemli ve bunu şikayet ediyorum. Ayrıca sitenizin mobil uyumluluk sorunları var bilginiz olsun.