Ödeme ekranında gözükmesini istiyordum , bunu yaptığınızı ifade ediyorsunuz, ben görmedim yada hatırlamıyorum, başkası da görmeyebilir diye grafikleri vs. kontrol etmenizi ve daha belirgin olmasını sağlamanızı tavsiye ederim.
Diğer husus eklenti olarak sunmuşsunuz bunun yeri ve şeklini lütfen gözden geçirin, mümkünse whois bilgileriniz acik/kapalı diye bir bolum ekleyin alan adi kısmında.
Siz postu görmeden bile önce sizin müşterileriniz sizi savundu. Yanı en büyük reklamınızı ve desteğinizi müşterilerinizden aldığınızı unutmayın ve bence 2.5 lira gibi saçma bir meblayı kaliteniz ve reklam ücretiniz olarak düşünün ve müşteriyle böyle küçük miktarlar için temas etmek zorunda kalmayın.
Bu arada siz kimsiniz bilmiyorum. Inşallah ilgili yerlere gider.
Şirket yetkilisi olarak yazmaktayım. Konuda diğer müşterilerimiz de zaten durumu açıklamış. Alan adlarını 0 kar ile sağlıyoruz hatra çoğu durumda zarar ediliyor. Yüksek fiyat verip almayacağınız hizmeti de fiyata dahil etmiyoruz. Sipsriş adımlarını sitemizde de inceleyebilirsiniz, hem whois bilgileri uyarısı(benim gönderdiğim) hem de diğer arkadaşların gönderdiği kimşik bilgileri gizleme hizmet alım seçimi oldukça zaten bariz. Siz gözden kaçırmış olabilirsiniz ancak bu durum bizim için şikayet konusu açılmasını gerektiriyor mu? Bu seçenekler ya da uyarılar hiç olmasa yine haklısınız ama daha nasıl belirgin olabilir emin değilim.