Tamam kötü bir durum ama şimdi anlamadım firmanın suçu ne ? 7 yaşında çocuk kola şişesini eline alsa ki bazen bir çok kişi yapar dişi ile açmaya çalışsa o ağzına kaçsa boğulsa ölse coca cola mı suçlu oluyor ?

Bence adalet düzgün bir karar vermiş unutmayın adaletin vicdanı olmaz cocuğu büyüğü olmaz adalet eşittir bunu yapan 30 yaşında ki insanda olsa aynıdır 7 yaşında ki çocuk da olsa aynıdır ha yok üründe atıyorum 12 yaşından küçükler için uygun değildir ibaresi varsa bu zamanda onu ona satan suçludur kısacası objektif olursanız ne yapmalarını bekliyorsunuz ? firmayı mı kapatsınlar ?

Ha yok vicdanı olarak yürümek isterseniz firmaya yürümeye çalıştıkları nokta “Elle çıkarılması gerek, ağızla çıkarılması tehlikeli” ibaresi olmaması üzerine yürüyorlar o zaman klozetlere kafanızı klozete sokmayın ölürsünüz ibaresi de olsun yada atıyorum tüm kapaklı ürünlerde elinizle açın sağınızla solunuzla açmayın ibaresi olsun ? sizde böyle bir ibare yok diye firmaya kusur yüklemeye çalışmak ne kadar vicdanlı ? çok duygusal davranıyorsunuz çok hele hele idam falan demek iyi ki siz gibiler iktidar da değil yoksa başımıza gelecekleri hayal edemiyorum..

Ek olarak firma kusursuz denmemiş kusur verilmiş sadece ana kusurlu çocuk denmiş