Merhabalar, uzun zamandır seo hizmetleri vermekteyim ama ağırlık lokal seo ve kurumsal firmalar. Artık seo hizmeti, web tasarım v.s bıraktım sadece organizasyon ve hediyelik sektöründe kendime çalışıyorum. Ama uzun zamandır aklımda olan birşeyi yeni yeni hayata geçiriyorum. O da şudur;
Ben 32 yaşındayım ve 95 yılında anne baba ayrıldı bizim hayatı küçük yaşta tanıdım o yüzden yetim yetema nerede görsem az çok yardımcı olmaya çalışırım ama hem aileme baktığım hem de ekonomik şartların çok iyi olmamasından dolayı çok yardım edemiyorum.
Bu yüzden şuan hali hazırda destek verdiğim önceden işini yaptığım 2-3 firma var. Güzellik salonu, Sıhhi tesisat, elektrikçi gibi 3 sevdiğim insan. Bunlara çok önceden site açıp seo yapmıştık. Çok iyi ekmek yiyorlar yemeye de devam ediyorlar. Bunlarla gittim konuştum ben dedim sizin işleri bir tık daha artıracağım malum piyasanın kötü olması sebebiyle herkesin işi düştü. Ben işlerinizi yine toplayacağım ve çevre ilçelerden de müşteri getireceğim ama yaptığınız her işten %5-10 arası bir kumbaraya koyulup bulduğumuz gariban insanlara özellikle çocuklara devamlı yardım yapacağız. Hem malınızın sadakasını vermiş olacaksınız hem de işleriniz daha iyi seviyeye gelecek. Bunların hepsi seve seve kabul ettiler.
Buraya kadar sorun yok bu halkayı genişleteceğim ama sorum şu free tanıtım sistemleri olsun, firma rehberleri olsun bir yere kadar. Daha da ileriye giderek hem bu insanlara iş kazanımı elde ettirmek hem bu 3 firmadan olan halkayı 10-15 firmaya çıkartmak hem de daha çok ihtiyaç sahibine ulaşmak için nasıl bir yol izlenmeli, neler yapılmalı?

Burada bir rant, acıtasyon veya egosal bir paylaşımın olmadığını R10 platformunun samimiyetine inandığım için insanlara el açıp yardım istemektense bu şekilde bir döngü yapmayı hedeflediğim için konuyu açtım!
Derdimi belki anlatamamış olabilirim, sorarsanız yine anlatmaya çalışırım. Hayırlı Akşamlar.